Previous slide
Next slide

8 November 2020 – Ds. H. Domburg

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Oogstdienst

 

Aanvang livestream: 09:55
Na de dienst beschikbaar: 13:30

 

We lezen vandaag woorden uit de profeet Jesaja, waarmee God de ballingen aanspoort om weg te trekken uit Babylonië. ‘Luisterde je maar naar mijn geboden, dan zou jouw vrede zijn als een rivier.’ We horen dat God wil dat de mensen in vrijheid en vrede leven; maar willen de mensen ook?

In Mattheüs 25 lezen we de gelijkenis van de talenten. Mensen die mogelijkheden krijgen en dan de vraag: wat heb je ermee gedaan?
Deze twee teksten dagen ons uit bij de terugblik op het jaar in deze oogstdienst. Wat hebben we gedaan met de ons gegeven mogelijkheden? Met welke oogst staan we in handen?
De jaarlijkse oogstmarkt zullen we dit jaar moeten ontberen vanwege de corona-maatregelen.

 

Predikant: Ds. Hette Domburg

Schriftlezingen: Jesaja 48: 17-21 en Mattheüs 25:14-30

Ouderling van dienst: Niels van Hunen

Lector: Aletta Knegtering

Organist: Michiel Vanhoecke[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][vc_raw_html]JTNDcCUzRSUzQ2lmcmFtZSUyMHdpZHRoJTNEJTIyNTYwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyMzE1JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cueW91dHViZS5jb20lMkZlbWJlZCUyRngtSkRxQ19CQnZRJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwYWxsb3clM0QlMjJhY2NlbGVyb21ldGVyJTNCJTIwYXV0b3BsYXklM0IlMjBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGUlM0IlMjBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWElM0IlMjBneXJvc2NvcGUlM0IlMjBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUlMjIlMjBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4lM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0UlM0MlMkZwJTNF[/vc_raw_html][qbutton target=”_blank” font_weight=”” text=”Klik hier voor de video mocht bovenstaande niet werken” link=”https://youtu.be/x-JDqC_BBvQ”][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Collecte

De Diaconie organiseert de Najaarsactie ten bate van Het Fort.
Wij collecteren hiervoor in de maanden november en december.
Bij Het Fort worden kinderen uit kansarme gezinnen in de wijk Arnhemse Broek na schooltijd opgevangen en begeleid om hen zo betere kansen voor de toekomst te bieden.

U kunt uw gift digitaal overmaken NL51 RABO 0303918276 t.n.v. Diaconie Kerk Schaarsbergen o.v.v ‘collecte 8 Nov’

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

Aanmelden kerkdienst

U kunt zich bij Jeske Alblas aanmelden voor de kerkdienst wanneer u verhinderd bent graag ook afmelden. 
Bij veel aanmeldingen is er plaats in het Dorpshuis om samen de dienst mee te maken en na afloop elkaar buiten te ontmoeten.

Telefoon 026-4422860

of klik op onderstaande knop om een mail te versturen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Opgeven Kerkdienst” link=”mailto:dhschaarsbergen@outlook.com?SUBJECT=Aanmelden komende zondag”][/vc_column][/vc_row]

Dorpskerk schaarsbergen

Vul uw gegevens hieronder in.

Ga naar de inhoud