kerkelijke erf

Kerkdiensten

Iedere zondag om 10.00 uur bent u welkom voor de viering in de Dorpskerk. Vanwege de corona-maatregelen is het op dit moment nog nodig om in de kerk anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. Het aantal zitplaatsen is daardoor beperkt tot ruim veertig. Wilt u naar de kerkdienst komen, meldt u dan van te voren even aan via dhschaarsbergen@outlook.com. Indien nodig wordt ook het Dorpshuis ingericht om de dienst met elkaar mee te beleven.
De Kerkdiensten worden live uitgezonden via deze website en zijn ook later in de week nog terug te kijken. 

Online kerkdiensten

Welkom

Van harte welkom op ons kerkelijk erf in Schaarsbergen. Wij hebben u van alles te bieden. Op een groot stuk grond in de prachtige natuur, aansluitend op de bossen van Schaarsbergen, bevinden zich diverse gebouwen. Naast de prachtige kerk, waar de zondagsdiensten worden gehouden en die tevens verhuurd wordt voor allerlei activiteiten (kerkverhuur), beschikken wij over een grote pastorie.

kerkelijke erf

Op de zolder van de ambtswoning bevindt zich het Logeerhuis De Pastorie, waar wij tegen geringe vergoeding, gastvrijheid  en desgewenst ondersteuning bieden aan mensen die  even rust en ruimte nodig hebben.
Achter de pastorie ligt het koetshuis.

Tussen de Dorpskerk en de Pastorie ligt het Dorpshuis, waar  het  beheerders-echtpaar gastvrijheid biedt op vele terreinen. Zo oefent er de schietvereniging, bridged er een grote groep leden van de bridgeclub, worden er yoga- en gymlessen gegeven, zijn er ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en andere activiteiten.

Dorpshuis

Nieuws

  • Pasen 2022

    Witte Donderdag Datum: 14 AprilAanvang: 19:30Predikant: Ds. Wim van der KooijOuderling van dienst: Niels van HunenOrganist: Michiel Vanhoecke   Klik hier Goede Vrijdag......

  • Hier is de Toekomst

    Zie Flyer voor meer informatie...

De begraafplaats

Tenslotte bevindt zich achter het Dorpshuis begraafplaats Vredenoord. Op
deze begraafplaats is bijzetting van urnen in een eigen urnengraf
mogelijk voor iedereen. Gemeenteleden van de Kerkgemeente Schaarsbergen
en (oud)inwoners van Schaarsbergen (postcode 6816) kunnen op het kerkhof
begraven worden.