1copy

Kerkverhuur

VERGADEREN IN EEN BIJZONDERE AMBIANCE
Zoekt u een speciale locatie voor vergaderingen en lezingen? De gerenoveerde Dorpskerk van Schaarsbergen biedt u een uitstekende omgeving voor vergaderingen, productpresentaties, brainstormsessies, teamdagen of bijvoorbeeld voor een expositie.

Ook een familiebijeenkomst, nieuwjaarsborrel, promotie, receptie, personeelsfeest of jubileum, Dorpskerk Schaarsbergen kan voor elke wens een passend en persoonlijk arrangement samenstellen. Voor de culinaire invulling van uw bijeenkomst zijn er vele mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee om een passend arrangement samen te stellen

Vergaderen
Tent

UW BRUILOFT
De gehele huwelijksdag op het Kerkelijk Erf van Dorpskerk Schaarsbergen. Het burgerlijk én het kerkelijk huwelijk in de Dorpskerk. Op het kerkterrein vindt u een pittoreske muziektent waar u heel intiem uw bruidstaart kunt aansnijden.
Deel uw wensen met ons en samen bespreken we mogelijkheden van de verzorging van uw trouwdag.

Een groot pluspunt: voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid!

UITVAART
De pittoresk gelegen kerk van Schaarsbergen biedt u verschillende mogelijkheden voor het afscheid van uw dierbare. De kerk beschikt voor muzikale begeleiding over een prachtig orgel en een vleugel. Er is een goede geluidsinstallatie en een vaste beamer aanwezig.
De locatie is gelegen op slechts 3 km afstand van Natuurbegraafplaats Heidepol en 5 km van Begraafplaats Moscowa. Er is voldoende parkeergelegenheid en het openbaar vervoer is op 2 minuten loopafstand. Het naastgelegen Dorpshuis kan gebruikt worden als er meer mensen worden verwacht. Voor een videoverbinding kan gezorgd worden.

feedback_mix.png