Previous slide
Next slide

10 Januari – Ds. H. Domburg

[vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8kMr-zTHPQk[/embedyt][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]10 Januari
Ds. Hette Domburg
Dorpskerk Schaarsbergen

In deze periode van Epifanie draait het om de vraag, wie het kind dat geboren werd in Bethlehem, nu eigenlijk is. Hoe komt hij aan het licht? Vandaag lezen we uit Johannes 1 over de doop van Jezus door Johannes. De Geest daalt als een duif neer op Jezus, zo getuigt Johannes de Doper. Waarom zou dat juist een ‘duif’ geweest zijn? Welke betekenis hechtten mensen in de tijd van Jezus aan de duif? En wil het evangelie daarmee ook iets zeggen over de mens die Jezus was? Ook noemt Johannes hem ‘lam van God’ en ‘degene die doopt met de Heilige Geest’. De vraag wie Jezus is, loopt over in de vraag wat hij voor mensen betekenen wil. Gedoopt worden met ‘Heilige Geest’, wat zou dat vandaag voor ons kunnen betekenen?
Schriftlezing: Johannes 1: 19-23 en 29-34

[/vc_column_text][qbutton target=”_blank” font_weight=”” text=”Klik hier voor de video” link=”https://youtu.be/8kMr-zTHPQk”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”42px”][vc_custom_heading text=”Collecte” google_fonts=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]U kunt door op de link hiernaast te klikken uw gift overmaken voor de collecte.
Hier staat ook de informatie waar dit voor is.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][qbutton target=”_blank” font_weight=”” text=”Collecte via Ideal” link=”https://site.skgcollect.nl/322/pagina/4699/collecten-vbk.html”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” video=”” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space height=”42px”][vc_column_text]Registreer via onderstaande link voor meer toegang tot oudere kerkdiensten.

[/vc_column_text][qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Registreer op de site” link=”https://www.dorpskerkschaarsbergen.nl/register/”][/vc_column][/vc_row]

Dorpskerk schaarsbergen

Vul uw gegevens hieronder in.

Ga naar de inhoud