Previous slide
Next slide

Dorpshuis

Algemeen


Naast de kerk ligt het prachtige Dorpshuis Schaarbergen. Met twee mooie zalen biedt het Dorpshuis tal van mogelijkheden voor ontspanning. Het Dorpshuis biedt vast onderdak aan Centrum YES, centrum voor yoga, mindfulness en meditatie. Daarnaast worden er veel andere activiteiten georganiseerd zoals de ouderenkring, vergaderingen, feesten of condoleances. In het Dorpshuis zijn ook diverse verenigingen actief.

U bent harte welkom.

Het Dorpshuis is uitnodigend en gezellig en hiermee een mooie plek voor ontmoetingen. Naast twee aparte zalen beschikt het Dorpshuis over een mooi terras met aangrenzende vijver.

De Dorpshuisbeheerders zijn Mark en Jeske Alblas – Van de Kamp. Jeske geeft hier onder andere yogalessen, mindfulnesstrainingen en meditatie. Mark is tevens koster van de Dorpskerk.

Centrum Yes

Centrum Yes verzorgt yogalessen, mindfulnesstrainingen, meditaties en workshops.

Onze intentie is om ruimte te bieden voor ieders eigen ontwikkeling.

Bij Centrum Yes ben je van harte welkom om te oefenen en te ontdekken

hoe aandacht werkt. Aandacht hebben voor de mooie en de rauwe kanten

van het bestaan en het kunnen omarmen. Niets buitensluiten, omdat het leven

alles omvat. Ervaar zo de verbondenheid met jezelf en met je omgeving.

Verhuur

Vergaderlocatie
Er zijn 2 zalen die apart van elkaar kunnen worden afgehuurd als vergaderruimte. Het is ook mogelijk om beide zalen tot één grote zaal te maken. Er is een beamer, laptop en scherm aanwezig. Parkeren kan kosteloos op het grote veld voor de kerk. Naast koffie en thee kunnen wij ook een lunch voor u verzorgen.

Feestlocatie
U bent van harte welkom in het Dorpshuis wanneer u iets te vieren heeft. Voor grote en kleine groepen hebben we mogelijkheden voor een verjaardag of (huwelijks)feestavond. Samen met u bespreken we de indeling, catering en het programma van de bijeenkomst. De reacties van onze gasten zijn onze beste referentie: “Geweldige avond gehad in het Dorpshuis. Ontzettend bedankt”, “Dank voor de fijne verzorging en prettige bediening”, “Bedankt voor de goede zorgen. Volgend jaar komen we weer”.

Contact

Dorpskerk schaarsbergen

Vul uw gegevens hieronder in.