Previous slide
Next slide

Kinderen

Kinderkerk
Regelmatig, maar zeker in de periode van advent en veertigdagentijd is er voor kinderen van 4-12 jaar kinderkerk in het dorpshuis. Tijdens de kinderkerk wordt er een verhaal verteld en doen we allerlei leuke dingen, Spelletjes, een speurtocht en knutselen bijvoorbeeld. Soms krijgen we bezoek van een gast met een bijzonder verhaal. We beginnen meestal in de kerk en gaan van daaruit naar onze eigen ruimte alle kinderen zijn welkom, je mag dus ook je vriendje en vriendinnetje meenemen. In de week voor dat er kinderkerk is sturen we altijd een mailtje naar de kinderen (of hun ouders) met een uitnodiging. 

Kinderactiviteiten
Al jaren verzorgen de samenwerkende kerken van Arnhem Noord de Oecumenische kindercatechese voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool. Er is een tweejaarlijks programma waarin we met deze groep vier maal per jaar op excursie gaan op woensdagmiddagen.

Deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. De kinderen uit groep 7 en 8 die in ons bestand staan, krijgen een persoonlijke uitnodiging via de mail.

Nieuws

Dorpskerk schaarsbergen

Vul uw gegevens hieronder in.

Ga naar de inhoud