Previous slide
Next slide

Paaszondag

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6m-7jV__9Ag&live=1[/embedyt]

Viering vanuit de Vredebergkerk in Oosterbeek.

Voorgangers: ds. Irene Pluim en ds. Hette Domburg,
m.m.v. Niek Wilmink

Muziek: Jaap Hagen (orgel) en Marianne Hofman (harp)

 

Eerste Collecte:

Voor het project ‘Above the Line’ van Zingela Ulwasi.

 

Zingela Ulwasi helpt vrouwen om op te staan uit armoede. Ze doet dat op het platteland in het noordoosten van Zuid-Afrika. Tal van problemen houden mensen in armoede gevangen.

Om uit de spiraal van armoede te komen geeft Zingela Ulwasi de vrouwen training op verschillende gebieden. Ze leren groenten en kruiden te verbouwen. Zo krijgen ze gezondere voeding. Zingela zorgt voor tanks om regenwater op te slaan en voor schaduwnetten boven de gewassen.

Bovendien kunnen ze extra inkomen verdienen door groenten en zelfgemaakte zeep te verkopen. Ze leren een handeltje op te zetten en hoe ze goed met geld kunnen omgaan.

Er wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen van de vrouwen. Ze leren omgaan met stress en hoe ze huiselijk geweld kunnen tegengaan. De vrouwen verenigen zich en gaan elkaar helpen.

Geef deze vrouwen een extra steun in de rug met uw bijdrage. Zo helpen we hen om boven de armoedegrens te komen.

Klik voor meer informatie

U kunt uw gift overmaken op rekening NL51 RABO 0303918276 t.n.v. Diaconie Kerk Schaarsbergen o.v.v. Voorjaarsproject 2021. Alvast hartelijk dank!

Tweede Collecte:

Is een landelijke collecte voor het Missionaire Werk in 2021. Het thema is: Een kerk van betekenis.
Een inloophuis waar iedereen uit het dorp welkom is. Een moestuin voor de hele buurt. Een mobiel koffietentje voor mensen die een praatje willen. Kerken zijn creatief in het zoeken naar verbinding met hun omgeving. Op allerlei manieren zijn ze van betekenis voor hun dorp of stad en laten ze zien dat het evangelie goed nieuws is voor alle mensen. Met de opbrengst van de collecte ondersteunt de Protestantse Kerk missionair-diaconale activiteiten in het hele land, om als kerk zichtbaar te zijn in de buurt en aan mensen te laten zien dat het evangelie goed nieuws is voor iedereen.
Voor meer informatie klik hier.

U kunt uw gift direct digitaal overmaken via onze eigen betaalsite op de website of overmaken naar: NL60 RABO 0373 7266 86 CvK Protestantse Gemeente te Oosterbeek-Wolfheze o.v.v. Missionair werk

 

Klik hieronder op liturgie om deze te bekijken 

Dorpskerk schaarsbergen

Vul uw gegevens hieronder in.

Ga naar de inhoud